Om oss

Gear Up Gaming

Gear Up Gaming startades 2021 i Täby norr om Stockholm, men idén växte fram långt tidigare. Vi är gamers och vi tyckte det var synd att våra älskade butiker började sälja dammsugare och matberedare också. Såklart finns fortfarande några stycken som fortfarande håller sig till gaming och till dem vill vi ge all credd<3!

Gear Up Gaming strävar efter att kunna erbjuda sina kunder ett unikt och brett sortiment med kvalitetsprodukter från de största populäraste märkena till mindre eller helt okända märken och produkter i Sverige och Norden. I vårt sortiment hittar du gamingmöss, musmattor, tangentbord och headset anpassat för gaming. Gear Up Gaming säljer även tillbehör och kringutrustning så som energidrycker, ljudkort, hörlursställ med mera!

Vi vill hålla låga priser men samtidigt vill vi inte sälja vad som helst och vi kvalitetstestar alla varor för att säkerställa att produkterna är av kvalitet och vi med gott samvete kan lägga upp dom i vår webbshop!

Leveranserna skickar vi oftast samma dag, beroende på när på dagen ordern är lagd. Paketen skickar vi med olika speditörer så som Postnord och DHL. Vi försöker hålla våra fraktpriser nere och erbjuder frakt för 49kr för ett normalstort paket.

Våra köpvillkor hittar du här och är naturligtvis i enlighet med distansköplagen hos konsumentverket.
All information och säkerhet för dig som kund är i enlighet med Datainspektionen (GDPR).

Vi är inte störst men vi vill vara bäst, där vi erbjuder snabba leveranser, grym kundtjänst och unika produkter. Är du inte nöjd med ditt köp så hör du av dig till vår kundtjänst!

Företagsinformation

Gear Up Gaming
Org-nr: 559298-7001